Stakingen streekvervoer

Het was een tijdje rustig met de stakingen in het openbaar vervoer. Web Stakingen aangekondigd in streekvervoer na mislukte onderhandelingen.


Vakbond Cnv Dreigt Met Vijfdaagse Staking In Het Streekvervoer Ovpro Nl

Web Landelijke staking streekvervoer in maart en april De vakbonden CNV en FNV hebben wederom landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer.

. Dat betekent dat bussen of regionale treinen van andere maatschappijen. Op 6 maart bij een bijeenkomst werd er gespro. Door Casper Schrijver 24 februari 2023.

Web Er is voor 15 dagen staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Connexxion Arriva Transdev incl. Ook moeten reizigers rekening houden met de uitval. Vandaag woensdag en vrijdag wordt het werk neergelegd.

Web 2 hours agoDoor de staking van medewerkers in het streekvervoer rijden er dinsdag geen treinen van Arriva in Limburg. Opnieuw landelijke staking streekvervoer. Medewerkers van de regionale vervoerbedrijven willen.

Web De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk te stoppen en weer te onderhalen over een CAO. Op vrijdag 10 maart 2023 dinsdag 14 maart 2023 woensdag 15 maart 2023 verkiezingsdag maandag 20 maart 2023 en. De 2e stakingsgolf is begonnen op vrijdag 9 september in de regios West en Noordwest Noord- en Zuid-Holland.

Het gaat om de zesde van in totaal vijftien landelijke. Web REGIO - Ook deze week leggen busschauffeurs en treinbestuurders in het streekvervoer weer het werk neer. Web Ook het busvervoer van Twents en RRReis in de regio is ernstig verstoort door de staking.

Web 2 hours agoDoor de landelijke stakingen in het streekvervoer rijdt vrijwel nergens een streekbus of een regionale trein. Na de stakingen van afgelopen week op dinsdag. Werkgevers en vakbonden kunnen het.

Web De stakingen in het streekvervoer gaan onverminderd door. Als de werkgevers in het. Web Staking OV streekvervoer.

Web Komende zes weken stakingen in het streekvervoer als werkgevers niet over de brug komen. Vakbond FNV meldt dat na deze week op de volgende. Dat meldt FNV dinsdag de dag dat er.

Web Laatste update over de stakingen in het streekvervoer. Door deze regionale staking is. Web Het streekvervoer staat aan het begin van een serie stakingsdagen verspreid over zes weken.

Web Wie vandaag met het streekvervoer reist moet opnieuw rekening houden met stakingen. Er wordt op meerdere dagen gestaakt door personeel dat is aangesloten bij de vakbonden. Web Er zijn stakingen in het streekvervoer aangekondigd door de vakbonden.

Staking bij vervoerders Arriva en Keolis in oosten van het land. Vakbond CNV Vakmensen zon 2200 leden doet niet mee aan. Op vrijdag 10 dinsdag 14 en.

Web De stakingen zijn een vervolg op de estafettestakingen die voor de zomer door het hele land gehouden zijn. Treinstaking bij Arriva in. Web Van de 13000 medewerkers in het streekvervoer zijn er circa 6000 aangesloten bij de FNV.

Web Plan zorgvuldig je reis aankomende dagen. Web 19 hours agoRover hoopt dat het met gesprekken tussen de vakbonden de stakingen kan opschorten. De vakbonden CNV en FNV hebben weer landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer.

Web Reizigers ondervinden ook vrijdag hinder van stakingen in het streekvervoer in Friesland Groningen de Achterhoek en Limburg. Web Vakbond FNV roept op tot een staking morgen en overmorgen in het streekvervoer. Een deel van de buschauffeurs en treinmedewerkers legt het werk neer voor een.

De buurtbussen rijden overigens wel de normale dienstregeling. Web Ja en nee. We hebben de indruk dat bij alle partijen de wil is om samen tot een goede.

Web De stakingen in het streekvervoer duren voort op dit moment in week twee van de zesweekse aangekondigde actie.


Landelijke Staking Streekvervoer Op 16 September Radar Het Consumentenprogramma Van Avrotros


Vakbonden Kondigen Nieuwe Reeks Stakingen Aan In Streekvervoer Deze Week Op Woensdag En Vrijdag Rtv Utrecht


Staking Streekvervoer Leidt Tot Bomvolle En Lege Busstations


Rtv Ronde Venen Werkgevers Streekvervoer Roepen Op Tot Stoppen Stakingen


Beste Ov Reiziger Wij Staken Ook Voor Jou Fnv


Werkgevers Streekvervoer Willen Niet Praten Komende Tijd Meerdere Stakingen Fnv


Landelijke En Regionale Stakingen In Het Streekvervoer Op Komst Rtv Noord


Aangekondigde Staking Streekvervoer 14 En 15 Maart Bravo


Staking Openbaar Vervoer 2023 Cnv Vakmensen


Landelijke Staking Streekvervoer Op Komst Om Nieuwe Cao Het Parool


Staking Van Streekvervoer Pas Op Het Laatste Moment Weet Je Wat Er Rijdt Omroep Brabant


Fnv 80 Procent Ritten Uitgevallen Door Stakingen Streekvervoer Noordhollandsdagblad


Mogelijk Nieuwe Stakingen Streekvervoer Te Beginnen Dinsdag


Staatssecretaris Roept Op Tot Opschorting Stakingen In Streekvervoer


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Leeuwarder Courant


Zaterdag Stakingen In Het Streekvervoer In Overijssel En Noord Brabant Fnv


Stakingen Aangekondigd In Streekvervoer Al Het Nieuws Uit Uden

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel